***

Ронника
Забувай мої слова і знову згадуй,
У хвилину радості чи безсоння
Планету секундою посмішки радуй.
Мої слова для тебе, не сторонній.

Коли сніги або дощі  впадуть із неба
Ти все ж згадай про сонце серед  хмар,
Скажи всьому, що навкруги "Так треба!"
І всі мої слова, ти серцем їх заграй!

У спомині  твоїм живуть мої рядки,
У спомині моїм твій голос- колискова.
Ти пам`ятай про те завжди,
Що ми зустрінемось на сцені -знову!