Встреча реценз. на Среща Красимира Георгиева

Ляля Стрибная
Красимир Георгиев
СРЕЩА

Имам любовна среща със съдбата.
Куршумът с моето име ме чака зад ъгъла.

Ляля Стрибная
Встреча

Чуть изменил судьбе,
Ну с кем же не бывает?
А выстрел - это милость,
Ведь раем не карают.

(Это для случая попадания именно туда)