заграй музико...

Людмила Аристархова
А мiй малюнок – згусток суму
i слiз коханця скрипаля.
Що впали зiркою на струни,
заграй музико. Бiль моя
зникала в кришталi туману,
i цвiт росою на зорi
зiйшла в краплинах водограю
мiж гiр стаккато, – «я, люблю…»

19.02.2013