Лелека п сня

Ната Максимец Морская
Якось гожим ранком навесні
Пролітав лелека над селом,
З небосхилу радісно мені
Помахав притомленим крилом.
Він зі мною привітався,
віддалився від села,
Але в пам яті зостався
помах ніжного крила.

Приспів:   Лелеко, лелеко,
                Не лети далеко,
                У моїм подвір ї  зупинись,
                Не лети далеко,
                милий мій лелеко,
                У моім садочку оселись.

Я чекаю лелеку завжди,
Щоб кохання приніс у дім мій,
Щоб солодкої випив води,
Звив гніздечко на вербі старій.
Кожну ніч мені він сниться,
Чую я вітальний крик,
прилітає до криниці
Чорно- білий мандрівник.

Приспів  той самий.

Якось гожим ранком навесні
Пролетить лелека над селом,
З небосхилу радісно мені
Помахає стомленим крилом.
І захоче він спиниться
Назавжди в моім дворі,
Звить гніздо та оселиться
В кінці саду на вербі.