***

Виталий Роенко
В обіймах інших я шукаю образ твій
У кольорових снах малюю ідеал
Лечу на крилах нездійсненних мрій
Бо серце знає, що насправді не кохав
Лиш в пристрасті зумів знайти притулок
Прийшов свій час і лист осінній впав
І дотик губ то є не просто поцілунок
То крик самотності, який не приховав
Я вірю в дні коли ми будем разом
Це лист надії, яку не розлюбить
Не хочу більш фальшивих ідеалів
Твій погляд зможе кригу розтопить