Мае пачуццi да цябе

Надежда Верас
               

Мае пачуцці да цябе, нібы агонь,
Яскравым зарывам кранаюць небасхіл…
Ты – маё шчасце, ты –душы маёй спакой!
Такім каханым да цябе ніхто не быў…

Мае пачуцці, як бурлівая рака…
Да берагоў тваіх  нясуцца вольна хвалі…
Мае пачуцці, нібы пэндзаль мастака,
Цябе малююць...
               Мне цябе так не хапае!..