Особисте

Вера Яковлева 5
Те, що наболіло,
Душу пройняло
На листочок білий
Падає зерном.

Кажуть, від природи
Маю якийсь хист.
Може, щось і вродить,
Й проросте колись.

А сьогодні з серця
Віддаю жалі.
Наді мною ж клечать
В небі журавлі.