Ода собi

Вера Яковлева 5
Як багато радощів
В світ я несла,
Наче з відрами вповні
Перевесла.

Кожному по пригорщі
Є напитись.
Для душі водичкою
Окропитись.

Досхочу напитися
Всім настачить.
А кому не встигнеться,
Хай пробачить.

А мені б десь трішечки
Відпочити.
Але серце, капосне,
Не дасть жити.

Скільки б добрих радощів
Людям несла.
Притомилися мої
Перевесла.