Синовi

Вера Яковлева 5
Маю щастя. Воно з гіркотою:
Чи калина цвіте, чи полин.
Календарний лист відраховує
Літ моїх перевтомлений плин.

Маю сина. Моє лебедятко,
Я плекала тебе у журбі.
Ти  дорослим став, сам уже татко
Й усміхаються дітки тобі.

Маю все. Та чомусь з гіркотою
Додається на скронях сивин.
Мабуть, знову цвіте десь калина,
Чи квітуче запахнув полин...