Кажуть

Андрей Заморока
Кажуть що я
Помилка природи,
Карикатура на людину -
Жорстока і зла.
Дитя хімічного міста
Та отруєного світу.
Результат невдалого досліду
Психіатра невдахи.
А я просто одна з монет
Яку заплатили Іуді,
Творець свого
Ілюзорного світу,
Я просто лівий чобіт,
Який одягають,
Щоб ходити по трупах.