Т1ло тенд1тне

Михаил Дубривный
Тіло тендітне, чарує мій погляд
В голову лізуть, нестримні думки
Мені починає бракувати повітря
Бо, передімною, зявилася ти

В моїх обіймах, бракує тебе
Чому ти ще не зі мною?
Я хочу віддати тобі, все життя
Почюватись у спокої, поруч с тобою

Я буду для тебе, самим собою
Я стану зіркою, на небі твоєм
Зільються наші, свідомі волі
Краси і бажання, великої любові

Як осягнути глибину почуттів?
Поцілунок долі, чи просто збіг?
Мабуть я знайшов оту, одну єдину
Сподіваюсь, я просто вірю

Я буду для тебе, одним єдиним
Я стану повітрям, для твоїх легенів
Зільються наші свідомі волі
Сили почюттів, великої любові