отмечающим 8 Марта

Юрий Левин 2
Congratulations               
And celebrations               
You will receive from gentlemen in that Spring day!    
There will be many happy faces.
Let lovely daughters be as nice as daisies!            
Let sisters fly like butterflies
With fire of pleasure in their eyes!
Let mummys` dances last for hours!
Let every granny have the flowers!

Поздравления и празднества
Вы получите от мужчин в тот день весны!
Будет много счастливых лиц.
Пусть любимые дочки будут как цветочки (маргаритки)!
Пусть сестрёнки летают как бабочки
С огнём удовольствия в глазах!
Пусть танцы мам длятся часами!
Пусть каждая бабушка будет с цветами!