When the lamps open eyes

Мгновение Тепла
When the lamps on streets
Wake up at night,
We open eyes,
Go outside.
In our souls
The fire is lit
Not a bit.
Here is my home.
It is queer,
But this town
Shelters me,
When I broke.
Thank you, my doc.