Сьогодення

Марина Грицаенко
Розірвемося
Розтягнемося
Не в моді
На горищі
Ми втілені
Ми схвалені
Ми коштуємо тисячі
Ми зібрані
Ми спродані
За нас уже отримали
Ми зіткані
Схвильовані
До нас не йде намисто
Ми вражені
Заражені
Всі нашою красою
Ми в’язані
 зав’язані на голові косою
ми білі є
і сині є
ми не одноманітні
нас дивляться
і люблять нас
ми тягнемо магнітом
ми кожному сподобались
ми були, будим, є
ми надзвичайно раді
то, що ми живем!