Ти залишилася порожня

Бондаренко Михаил
Ти залишилася порожня

Ти залишилася порожня,
Холодна у чужій труні,
Чоло відірване тримаючи
Лишилась духу закричати,
Де поміж тулуба без ніг
Лежала пухла, біла матір.
Я став кричати у пітьму,
Хитаючи скелет і м'язи,
Які злітали із кісток,
Потоком били кров'яним,
Коли підлога захиталась,
То я забув у світі всіх.