Що менi робити

Василий Никонюк -Партия Регионов
Я тебе голубила     я тебе любила
Скільки було всього, не можливо пригадати
І коханою була,  вигнана тобою
В тебе в серці лютий звір , а у мене сльози
Усе було з тобою любий натерпілася усього
Ядовиті я  слова часто чула від людей
Хочу,  цей кошмар забути  як ти був зі мною
Жили, просто як могли, що кому до цього
На заваді не стоїть шлюбний  в нас  закон
Ненавидіти втомилась а ще більше ждати
Але хочеться побачить щоб тебе убити
Другу маєш забув мене
Ляжу тоже під другого як ти буду жити
Не було любові в нас вже не відродити