Хвора

Фея Лесная
Може, я дійсно хвора?
Що не здолати усіх цих перешкод
Мене переслідує втома
Жахливий життя епізод.

Ти слухаєш музику вітру
А я все на тебе дивлюсь
Моє життя мов макітра,
Прикрашає скатертину чиюсь.

Чи є ще сенс бути разом?
Полюбиш ти нарешті мене?
Пролунає мені наказом
Велике кохання моє.

(Февраль. 2013 год)