***

Елена Найда
А я сьогодні й завтра буду згадувати...
Реальності шукатиму в думках.
І таємниць відлуння не розгадувати -
Вони і так горять в твоїх руках,
Вони і так киплять в твоєму серці,
Що ніжністю до мене хай озветься.

І ти назавжди сонцю був обіцяний -
Тому тепло,тому палкий вогонь.
Тому над нашими осяяними лицями
Блукає трем Його долонь...
Блукає подих твій гарячий,
Що із глибин душі неначе.

Бо ми не разом,просто ми - єдине.
Хоч часом від*єднатись норовлю,
один без одного ми,зрештою,загинем.
Тоді збагну,як сильно я люблю
Все,що в тобі,все,що від тебе...
Бо разом ближчі ми до неба.