***

Елена Найда
Пробач,це,напевно,буде занадто відверто.
Я,напевно,ніколи не зможу тебе забути.
Бо солодшими були лише обійми смерті.
Та на цьому світі ніщо уже кращим не буде.

Пробач,це для мене,напевно,занадто просто,
Й занадто складно для того,щоб бути лиш грою.
Я зроблю усе,про що ти мене попросиш.
Я сьогодні назавжди поглинута тобою.

Пробач,я знову сама себе дурила.
Напевно спитаєш,за що мене простити?
За те,що я додолу тягну за крила,
За те,що я заважаю іншим жити...

Пробач,я знаю, - для тебе я тільки видіння,
Яке було й минуло,якого немає.
Але кому віддати свої моління?
Я в божевіллі цім дійшла до краю.

Пробач...Всього словами не сказати.
Для мене ці слова - краплина в морі.
Її не варто було проливати.
Пробач,що розділила її з тобою.