Навчи

Алёна Костина
 Усі ми любимо повчати...
 І тільки серце аж кричить:
 - Навчи нас, Боже пробачати
 І вибачатися навчи.
 В душі своїй ми всі як діти
 Лише, навшпинячки стоїм.
 Навчи нас успіхам радіти
 Чужим не менше ніж своїм.