Поки люблю. укр

Людмила Петрук
Будую свій храм у душі,
Дзвіницю під куполом неба,
Де зорі так близько вночі
І сонця шукати не треба...

Панують тут радість, добро,
Любов до всього в цьому світі...
І променем лине тепло,
Як ангели Божі з блакиті...

А я все по сходах іду,-
Верхівці не видно кінця...
Та поки люблю, я живу,-
Виконую волю Творця...