Погас вогонь кохання

Вика Кравченко
Погас вогонь кохання!
Все що було, стало марно.
Ти приніс одні страждання,
А все спочатку, так було гарно
Відновити цей вогонь не хочу
Ти для мене вже тільки друг
Наплюю на те що я без тебе не можу
Ну все бувай, мій коханий-кращий друг!