Я нiколи не була собою...

Натта Ли
Я ніколи не була собою –
Майже кішка, трохи надлюдина.
Все хотіла злитися з рікою,
Все бажала неба половину.

Віршами фальшивими зігріта,
Знову СМС перечитаю.
Пишеш: «Я з тобою хочу в літо».
А це значить, ти мене прощаєш?..

«Це життя дев'яте – не для мене.
Я і тих восьми не заслужила…»
Ці думки непрошені – даремні.
Що я плачу – світу не важливо.

По слизькому бездоріжжю вулиць
Не бродити, очі не ховати.
Все, що не збулося, те забулось.
Треба жити, а не відживати.