Все не так, як було уперше...

Натта Ли
Все не так, як було уперше.
Все вороже і всі чужі.
Не хапайтесь за мертве серце -
Там давно вже нема душі.

Не втирайте лукаві очі,
Фрази цьковані не ловіть.
Я сьогодні іду на прощу
До священних тисячоліть.

Я зникаю у безімення -
Хто присудить, а хто простить...
Не спускайте свої знамена,
Нам ще вічність війну вести.