гра

Ирина Жарикова
Зсувають день гігантські коліщата,
І насувають хмари навмання,
Я так і не навчилася прощати…
Гадала – ну нащо таке знання?

Обуривсь світ, ховається під вечір,
Трамвайний дзвін приглушує жалі.
І тиша сон лякає недоречно,
І зірочки здаються надмалі…

Повільно йде, лягає день за обрій.
Жаданий сон тікає до зірок.
В розчинній каві біль – отрута кобри –
І на годиннику помножене зеро.

Не стій, не стій у мене у повіках!
Закрити очі сил не маю вже!
Я п'ю вогонь свічі – чудові ліки,
Холоне серце в сутінках пожеж!

А ти цього не знаєш,
Ні, не знаєш!
Радієш і живеш, як в перший раз…

А я… мене немає… вже немає…

Скінчилась гра, така жахлива гра.