за гору сонечко сiда

Ерёмин Валерий Алексеевич
   

За гору сонечко сідає,
Вже вечір місяць виглядає,
Солодко позіхає день.

Спітніле чоло витирає,
На раз схилився засинає,
Вмостившись на трухлявий пень.

Тихенько хвиля у ставочку
Колише зірку на листочку.
Прийшов на водопій олень.