Hayatin cezasi

Просто Зиля
Bastan bulutlara atti,
Hayat beni cezalandirdi.
Ve ‘’Hemen uyan’’ diye,
Beni yukardan asagi atti.

Hayatin dersleri beni mahvetti
Acimasiz cezalandiriyor
Ve bana savas ilan etti
Mutlulugum tehlikede diyor

Agrilar - Gunahlarimin icin
Gozyaslarim - Kederim icin
Bir Deniz kadar agladim.
Bir avuc hap - Hayallerim icin

Guvendigim icin yuregimde yaralar
Uzun zaman asariyla alkol iciyorum
Ruhumu zehirlemek icin nikotin var
Yavas-yavas kendimi yok ediyorum

Yalanlarim icin daha ceza veriyor.
Haykirmak istiyorum: ‘’Yeter!’’
Ama o sadece kanimi akitiyor
Bu da ask icin ceza ne zaman biter

Cezalandirdi ve cezalandiriyor
Ve onun icin yeterli degildir
Hala yaralarima tuz atiyor
Bunlara dayanmak degildir

10.02.2013   (52)