Бути не в модi

Кристина Сырова
Такими дешевими стали слова/почуття масовості.
Вінтажні поняття змінив потріпаний second hand.
А я кожну літеру зважую в своєму призначенні.
Вийшла віра з моди вірити в happy end.

Але серце горить поняттями нині знеціненими.
Нехай буду не модною. Я й була не такою як всі.
Моя віра без віри зруйнована безликими ликами.
Та я знаю призначення і напрямок своїй меті.