Просто поруч...

Кристина Сырова
Цілувати твій погляд, куштувати цинічну усмішку.
Мотати, як нитку на пальці, всі твої думки.
Будь прагматиком, черствим, чи навіть бездушним.
Для мене лиш будь, просто поруч, сиди і мовчи.

Я буду вдихати запах твоєї справжності.
Гортатиму щирий погляд твій вія за вією.
Прибережи всі розумні догмати, метафори.
Я знаю на смак атоми твого відчаю.