***

Леся Лукащук
Ніколи не могла собі уявити,
Що так полюблю я тебе
Адже ,колись ми були друзі,
А ще учились разом теж
Минали роки непомітно,
З дитинства виросли тепер
І наші долі дуже швидко
Перетинались день у день
Ми зразу юність пережили,
Я жрозуміла ,аж тепер,
Що вже без тебе дуже сумно
Адже, КОХАЮ Я ТЕБЕ!!