***

Леся Лукащук
Колись для тебе я була  кохана,
А ти коханим в мене був,
Нажаль ,усе колись минає,
Адже тепер ти просто друг.
Для когось друг-це слово "вірний",
Для мене просто пустота ,
Бо в дружбу я уже не вірю
Не вірю і в кохання Я
Розчарувалась я в усьому,
Моє життя-це суєта
Надіюсь,я колись повірю
І покохаю вірно я.