Не питайте його

Лисняк Лидия
             Не питайте його, не питайте,
             Де він щастя  свое загубив?
             Не шукайте тепер, не шукайте,
             Ту,  що щиро, колись полюбив.

            Полетіла зозуля над гаем
            Вітер тихо у вербах приліг...
            Що ти там його доле шукаеш,
            За туманом  минулих  доріг?

            Чи зустрінеться знову  з тобою,
             Гляне в очі твої, як колись?
            Там  де хата була під вербою-
            Підійди,  і в душі помолись...