***

Леся Лукащук
Чому кохаю я тебе незнаю,
Чому прощаю теж я не скажу,
Для мене ти став справжнім раєм
В якому я завжди цвіту
Я знаю нам не бути разом,
Бо доля нас вже розвела.
Але кохатиму я завжди ,
Бо ти кровиночка моя!
З тобою ми пройшли не мало
Здолати все ми вдвох змогли.
Але життя болюча рана,
Яка і манить і журбить
Для когось ми,це щось банальне
Для кого просто суєта,
Але для нас -це все лиш згадка
Така солодка і гірка.