***

Леся Лукащук
Сьогодні ми уже не ті,
Сьогодні розійшлися ми з тобою
Незнаю чи ти цього хотів.
Бо не винна зовсім я у цьому
Кохала я тебе завжди
І завжди буду я кохати,
А ти не довіряв мені
І не хотів ось так ,як я кохати.