Чи вартий я Вашого кохання?..

Константин Бобров
Чи вартий я Вашого кохання?
Чи вартий я кохати в світі Вас?
Чи вартий я, щоб висловить зізнання?
Чи вартий я, щоб говорить про нас?..

Я Вас кохаю, але сказать цього не можу,
Я сам не знаю і чому в душі таке;
Можливо, хтось мені у цьому допоможе,
Щоб Ви дізналися про почуття моє гірке…

Але воно прекрасним є водночас, -
Я можу милуватись красою цих очей,
Красою губ, що цілувати хочу, -
І це – тягар, не скинутий з плечей…

Я хочу цілувати руки Ваші,
Вони ж такі тонкі і ніжні є,
Як ті вуста, що в світі є найкращі, -
Я сподіваюсь, що буде це «моє»…

Як зірка, Ви далека й неймовірна,
Даруєте мені тепло з нічних небес,
Мене по світі Ви ведете. Вірно,
Я йду за Вами й пройшов би його весь…

Я пишу для Вас лише вірші,
І всі думки присвячую я Вам,
Вкладаю в кожен часточку душі;
Про них не взнають, адже нікому їх не дам...!

Не уявляю я життя, якщо не будем разом,
Якщо Ви будете кохати не мене;
Я заспокоюю себе лиш мріями одразу,
Сподіваючись – нещастя обмине…