Моe серце страждаe вiд болю

Бондаренко Михаил
Моє серце страждає від болю

Ти лишаєш мене і не знаєш
Скільки болю я в душі переніс,
Скільки горя я бачив у світі,
Прокидаючись звично від крику
І рахуючи втрачений час.
Моє серце страждає від болю,
Коли тануть глибокі річки,
Я шукаю тебе у кімнаті,
Лише тиша вбиває, тремтить,
Коли сльози і погляд холодний
Залишили самотнім мене,
Наче чую шепіт тихенький,
Ти з пітьми до світла ідеш
Скоро буду і я біля тебе,
Мертве тіло до грудей притискати
І тонути від сліз у труні,
Весняною водою обмитий,
Я залишуся навіки у сні.