не кожному

Рин Игрин
Я кохаю тебе.
Кохаю твої чудернацькі очі,
Ніжні та несміливі руки.
Поверни мені наші ночі.
Я птах у польоті
зі зламаними крилами.
На кожній високій ноті
Кричати немає сил в мене,
Намагаючись тебе не відпускати.
Люблю тебе як син любить мати.
Люблю тебе,повір мені.
Але я не можу тебе більше тримати.
Уходь. Та на прощання
подаруй сонячні промені.