***

Леся Лукащук
Коли я тебе бачу серце замирає,
Коли почую голос то тремчу,
Коли залишу я тебе не знаю,
Коли розлюблю теж я не скажу.
Напевно не судилось бути разом.
Але я вірю й знаю це не так,
Бо серцем чую я щоразу ,
Що може верниться душа твоя.