Не зустрiлись...

Инна Шумовецкая 2
Була  у Львові – так і не зустрілись!..
І не мела чарівна заметіль.

Ми з ранком раннім в поцілунку злились,

Аж тьмяні зорі кинули постіль.

Була у Львові - так і не зустрілись!..

І винуватий був ніби перон:

Ті сонні зорі нижче опустились,

Забувши геть солодкий денний сон.

Була у Львові – так і не зустрілись!..

Це тільки в зір неміцний ранній сон.

Ти ніжно спав: щасливі сни, знать,снились,

А, може, - львівський вранішній перон.

Одеський поїзд дав гудок лінивий,

Поплив у чиїсь сни пустий перон.

Хай ранок залишається щасливим,

А зорі ті хай сипляться в твій сон.

Була у Львові – так і не зустрілись