Зоряний дощ

Инна Шумовецкая 2
Я попала під зоряний дощ

І в трояндовій зливі купалась.

Я збентежилась зранку щось:

Це думки, як колись закохалась...

Йшов тоді волошковий дощ,

З градом зір,золотих, яснооких.

І тоді я бентежилась щось:

Бо все бачило небо високе...

Бархат маку, щемлива синь

Тих волошок, що були дощем.

Боже милий! Це ж стільки краси!

Зорі в поле упали кущем...

Золотилась пшениця густа,

Сяйво місяця лилось в долоні.

Поцілунок твій впав на вуста,

Щедро квітнули маки червоні...