Я не буду...

Хелена Фисои
Я не буду благати тебе стати сонячним ранком,
Хоч на ганку – порожньо, самотньо... Просторо, прозоро!!
І моєї обітниці  стріти тебе на світанку
Сердцем ти не почуєш, не вловиш допитливим зором.
Бо немає для нас перехресть на шляхах і долонях,
Я не знаю  чому... Але знаю, що все буде добре!
Моє небо –  одвічно моє! – Ген, пульсує у скронях!
А тобі залишаю незайманим шлях, сум і обрій...