Классташларым

Гамбар Шафикова
КЛАССТАШЛАРЫМ,НИЧ; ЕЛЛАР ;ТК;Н               
Безне; юллар аерылганга.
Кайберебез инде к;чеп китк;н
М;;гелек йортларыбызга да.

Калганнарыбыз ;ле яш;п ята,
;;ркемне; д; ;з м;ш;кате.
Кайберебез яши кыенлыкта,
; бер;;л;р к;р; р;х;тне.

Ниг; б;хет тигез бирелм;г;н?
Моны Ходай гына бел;дер.
Без монда кунакка гына килг;н,
;;ркем к;р;ч;ген к;р;дер.

Классташларым,к;п ел ;теп китк;н,
Арабыз бик ераклашмасын.
Ник бер д; аралашмыйбыз ик;н?
Со;нан ;кенерлек булмасын.

Ис;н чакта бер к;решик ;ле,
Яш;мибез м;;ге д;н”яда.
;ир астыннан юллар булмый дил;р,
Калмасын тел;кл;р казага.