не думай...

Ксения Але
 ( скувойджені думки про те, чого не має)
 Не думай - люби,
 Живи і не думай,
 Змивай ці сліди,
 Люби і не думай...
 Живи, як востаннє,
 Смійся і плач,
 Можливо кохання,
 Чи може палач?
 Не думай - люби,
 Розум в задумі,
 Почуття на межі,
 Мабудь безумні...
 Випий любов,
 Закуси поцілунком,
 Повтори це все знов,
 Насолоджуйся трунком!
 Не думай - живи,
 Бо завтра не буде,
 Просто люби,
 А тоді, будь що буде...
 5.10.2009