В саду життя...

Инна Шумовецкая 2
В саду вже скоро груша зацвіте,
І цвітом глянуть вишень віти.
Погляну – садом наречена йде,
А навкруги – рожево – білі квіти.

До груші підійду: стара, а все цвіте,
Й такий духмяний той молочний цвіт.
Бджолиний рій так радісно гуде,
Старенька грушо, скільки тобі літ?..

Черешні й вишні у вінку цвітінь,
І яблуневе віється шиття.
Над світом квіту – неба голубінь,
І бачиш в кольорах усе життя.

Ще не цвіте, а з серцем дивне діється,
Ще не цвіте, а вже душа радіє...
Ще не цвіте, а в снах пелюстки віються,
А зацвіте – то справдяться надії...