Краще так

Ксения Але
Куплю я льготи на любов,
Перерахую кошти на рахунки,
І кусатиму, побиті лікті, знов,
Спалюючи, вчорашні візерунки…

Контракт, складу на почуття,
Щоб втрати, серце не розбили,
Куплю машину в майбуття,
Щоб втрачене, знову не згубили.

Підпишу угоду на самотність,
Щоб не лити гірких сліз,
Бо дістала вседесуща квотність,
Думки не влазь до валіз.

Продам агонію, безплатно,
Приміряю нові думки,
Такий квиток, отримала вакантно,
Бо так пророчили зірки…
14.12.2009