I want to be

Мария Туманова
I want to be last woman in your life,
I want to kiss your lips at morning, at the night.
I want to present you all world and all blue sky,
I want to be last woman in your mind.



****************************************


Я хочу быть последней женщиной в твоей жизни
Я хочу целовать твои губы утром и вечером
Я хочу подарить тебе мир, бирюзовые выси
Я хочу быть последней женщиной – твоей жизни)