Кызымны кияугэ озатам

Фаниль Асфаров
Менэ миндэ басып торам.
Юл унга хэм сулга буленгэн.
Э мин хаман аннамыйча.
Каткан таш кебек торам.

Аптырашта тугел, ангырада тугел.
Ник кенэ тынычлансын кунел.
Хэлем юк,уйлар юк куз яшлэре генэ.
Ни булды сон мина буген.

Югалтмыйм бит, хэмдэ китэсен.
Кочагымдан очыплайда.
Сойгэн яр чораттым дип эйтэсен.
Мэхэббэт бакча\ларында.

Мин эйтэм, бэхетле булыгыз дип.
Мин бит бик нык сине яратам.
Син минен ин кэдерле дип.
Кызымны кияугэ озатам.