День, я знову

Михаил Дубривный
День, я знову...
Бачю, чюю, відчуваю
Чого не вистачає
Тобі я подарую
Верують почюття, ще рано
Але помітно, привітно обійму
Бажання, позитив, сприймаю
Світ не втік, зламався опір
Під тиском залишався
Стільки часу, скільки потрібно
Щоб зрозуміти, що любити
А що вбити, що треба цінувати
Берегти надбання, безцінне
Золото дущі

Дано що не від ідола
Прокльонів гострі пазурі
Ловлячі години, без перестану
Йдіть звідки прийшли
Не замилюйте очі
Не проміняю, і не проси
Батьків, що зігрівають вічним
Своїм вогнем, теплим сердцем
Від Батьківщини, руки
Забери, залили брудом
Відмиємо кровью
Забуту вільну волю
Країну праведну, забуту
Що ми є в світі, що ми люди
Що у середені живі