Весна в повiтрi вита

Владимир Довгун
Весна в повітрі вже витає.
Сонечко нас лагідно ласкає.
Ось вже розквітають деревця.
Розпочинається нове життя.
Квіточки з’являються на них.
Таких прекрасних молодих.
Навколо все цвіте та все буяє.
Душа від щастя того так співає.
Ось чути спів пташечок чудових.
Таки прекрасних різнокольорових.
Мелодію свою вони у світ несуть.
Серця їх цією мелодією живуть.
Усе навколо око радує і слух.
Немає надокучливих ще мух.
Ось потічок ще утворився.
То сніг так стрімко розтопився.
І травичка зелена в мить зійшла.
Око радіє від цього зеленого ковра.
Та сік пішов по жилах деревець.
Ось ще повіяв весняний вітерець.
Все у веснянім танці закружило.
Дивіться, яке то мальовниче диво.
Дивовижне це пробудження Землі.
Минули геть вже й дні сумні.
Радіє Земля та радіє все живе.
І Ви залиште назавжди усе гірке.
Нехай любов та радість будуть з Вами!!!
Та щастя Вас обгорне обома руками!!!