Кава Пеппiни Il Caffe Della Peppina

Сай Лент
Добра кава від Пеппіни
З невідомої причини
Не смакує нікому…
Ну чому? Чому? Чому?

За рецептом додає
Все,що в хаті в неї є:
Від метелика крильцята,
Шоколаду,карамелі,
Два квитки із каруселі,
Трохи пилу із-під лави
Потім каже «Ось так кава!»

Добра кава від Пеппіни
З невідомої причини
Не смакує нікому…
Ну чому? Чому? Чому?

За рецептом у Пеппіни
Треба дати розмарину,
А індички лиш половину
Від курчати три пір’їнки,
Бурштинові намистинки,
Стару шкіру від удава…
Потім каже «Ось так кава!»

Добра кава від Пеппіни
З невідомої причини
Не смакує нікому…
Ну чому? Чому? Чому?

Трохи солі,
Трохи перцю,
Ще й муки,одне відерце,
Воду теж, але з бензином,
Плюс салат із желатином…
І ще трошки вибухівки….
І злетіла вся домівка

Добра кава від Пеппіни
З невідомої причини
Не смакує нікому…
Ну чому? Чому? Чому?